Beveiliging voor bedrijven: machine-to-machine-oplossingen ofwel M2M-oplossingen met Vodafone

Beveiliging voor bedrijven: machine-to-machine-oplossingen ofwel M2M-oplossingen met VodafoneBedrijfsbeveiliging is een dynamische industrie waarin non-stop technologische ontwikkelingen plaatsvinden. Vodafone heeft oplossingen ontwikkeld voor Machine-to-machine-beveiliging (M2M) om te voorzien in de grote vraag naar bedrijfsbeveiliging tegen diefstal, brand en andere veiligheidsrisico’s.

Ondanks het feit dat bedrijven grote bedragen investeren in hun beveiligingsinfrastructuur, blijven jaarlijks duizenden bedrijfsdelicten onopgelost. Waardoor komt dat? Doordat criminelen:

  • misbruik maken van het feit dat alarminstallaties en camera’s niet gemonitord worden – volgens marktonderzoeker Berg Insight wordt 75% van de 30 miljoen alarminstallaties in Europa niet gemonitord;
  • zich richten op eigendommen die in vrachtwagens of busjes zijn geladen en die dus niet meer binnen het bereik van de omtrekbeveiliging vallen;
  • de snoeren van CCTV-camera’s en alarminstallaties kunnen doorknippen om deze te saboteren;
  • afgelegen locaties uitzoeken waar het lastig is om camera’s en alarminstallaties met de telefoonlijn te verbinden.

Al meer dan twee decennia levert Vodafone een compleet pakket machine-to-machine-beveiligingsoplossingen (M2M), waaronder alarminstallaties, CCTV en goederenvolgsystemen. Vodafone behoort tot de huidige wereldleiders op het gebied van M2M-dienstverlening.

Met de oplossingen die Vodafone biedt, hebben bedrijven de mogelijkheid om hun beveiliging en beveiligingsbereik te verbeteren, diefstal en voorraadkrimp te verminderen, installatie- en beheerskosten te verlagen en het inzicht in het bedrijf te verbeteren.

Vodafones oplossingen omvatten: een wereldwijd M2M-platform; wereldwijde M2M-specifieke simkaarten; een uitgebreid aanbod aan M2M-terminals; facilitering van applicatie- en onderhoudsontwikkeling; testen en implementatie; netwerkconnectiviteit en systeemintegratie – en dat alles via één leverancier en met één contract.

Vodafone M2M heeft recentelijk een whitepaper gepubliceerd die speciaal gericht is op producenten en distributeurs van beveiligingsapparatuur om in te spelen op de grote veranderingen in functionaliteit als gevolg van de toepassing van machine-to-machine-communicatie (M2M) in drie beveiligingstoepassingen: alarmsystemen, CCTV en goederenvolgsystemen – ga naar m2m.vodafone.com om deze whitepaper te downloaden.

U kunt ook de webinar bekijken over de beveiligingsindustrie – een draadloze toekomst die het beveiligingsbereik verbetert, de kosten verlaagt en een extra dimensie aan beveiliging geeft.

Ga voor meer informatie over machine-to-machine-beveiligingsoplossingen (M2M) naar de website m2m.vodafone.com of stuur een e-mail naar m2m@vodafone.com.

 

Be Sociable, Share!