Gegevensanalyse is de sleutel tot essentiële succesvolle personeelsplanning om bedrijfstransformatie te bereiken

Amsterdam, Nederland – 25/04/2012 – SuccessFactors, een SAP-bedrijf dat wereldwijde Business Execution (BizX)-software levert via de cloud,  houdt een zakelijk webinar om te bespreken hoe gegevens de sleutel zijn tot het leveren van succesvolle personeelsplanningsstrategieën. 

Of u nu werkzaam bent in HR, marketing, operaties, financiën of verkoop, u heeft waarschijnlijk toegang tot meer gegevens dan u weet te gebruiken, maar u weet nog steeds niet hoe u uw bedrijf moet transformeren. Door al deze gegevens vanuit de organisatie samen te voegen en gebruik te maken van de juiste analyses – bedrijfsmetrieken en hulpmiddelen voor menselijk kapitaal – kunt u de hiaten in de vaardigheden van uw personeel vaststellen. 

Als u eenmaal weet waar de hiaten zitten, kunt u beginnen met het ontwikkelen van strategieën middels slimmere werving, gerichte training en het gebruik van innovatieve samenwerkingstechnologieën. Het netto resultaat is een dynamischer personeelsbestand en u zult beginnen met het transformeren van de manier waarop uw organisatie kan presteren, concurrerender worden en de strategie waar kan maken.

Bij het SuccessFactors-webinar worden de laatste personeelsmanagementstrategieën besproken en wordt verkend hoe de laatste hulpmiddelen voor sociaal leren en wervingsmarketingstrategieën worden gebruikt om organisaties te helpen bij het transformeren van hun bedrijf.

Tijdens het webinar zullen vooraanstaande branchespecialisten van SuccessFactors waardevolle inzichten bespreken over hoe u zich vandaag de dag kunt voorbereiden op het personeel van morgen. Dit omvat hoe men de “strijd om talent” via wervingsmarketing kan winnen en hoe men het beste gebruik kan maken van personeelgegevens om slimmere beslissingen te nemen.

Bij het webinar zal het volgende worden behandeld: • Hoe ontwikkelt u op dit moment strategieën en hoe bereidt u zich voor op de toekomst • Het opbouwen van een sterkere besluitvormende cultuur op basis van betrouwbare gegevens • Hoe beperkt u de risico’s door de vaardigheden en competenties te bepalen die nodig zijn om te voldoen aan uw groeistrategie en de behoeften van uw toekomstige personeel • Hoe wint u de “strijd om talent” via wervingsmarketing voor een fractie van de kosten van traditionele sociale wervingsmethodes

Het webinar, genaamd Rapidly Transform Your Workforce, vindt plaats op 2 mei om 15.00.

Kijk voor meer informatie op http://www.successfactors-businesstransformation.com/nl/events.php.

Kijk op www.successfactors.nl om meer te weten te komen over personeelsmanagement en bedrijfsvoeringssoftware.

Over SuccessFactors, een SAP-bedrijf

SuccessFactors, een SAP-bedrijf, is een wereldwijde aanbieder van op cloud gebaseerde Business Execution Software,dat organisaties  oplossingen biedt op het gebied van business alignment, people performance en learning management in meer dan 60 industrieën.Met wereldwijd ongeveer 15 miljoen abonnees streven we ernaar onze klanten succesvol te maken door het leveren van innovatieve oplossingen, inhoud en analyses, procesexpertise en inzichten in best practices die we hebben verkregen door het bedienen van ons brede en diverse klantenbestand. Momenteel hebben we meer dan 3500 klanten in meer dan 168 landen die gebruik maken van ons suite in 35 talen.

Be Sociable, Share!