Zakelijk webinar gericht op sociaal leren, wervingsmarketing en personeelsplanning

Amsterdam, Nederland – (4. April 2012) – SuccessFactors, het bedrijf dat wereldwijd Business Execution (BizX)-software levert via de cloud, houdt een webinar over bedrijfsmanagement op 2 mei 2012. Het webinar, genaamd Rapidly Transform Your Workforce, richt zich op personeelsplanning, strategieën, sociaal leren en wervingsmarketing.

Vandaag de dag is het belangrijk voor leidinggevenden van bedrijven om te begrijpen hoe ze, met de nieuwste innovatieve bedrijfssoftware om de bedrijfsstrategie uit te voeren, hun personeel kunnen verbeteren door behoeften te plannen, vast te stellen waar de hiaten zitten en vervolgens te garanderen dat bestaand talent wordt behouden. 

Leidinggevenden moeten zichzelf het volgende afvragen: Hoe weten ze of ze zijn toegerust om te voldoen aan de verwachtingen van de werknemer van morgen? Hoe weten ze of er hiaten zijn in hun vaardigheden die hen in de toekomst duur zouden kunnen komen te staan? Weten zij welke vaardigheden en soorten werknemers er morgen nodig zijn? Hoe moeten zij beslissen of zij een uitzendkracht moeten aannemen, moeten werven uit bestaande werknemers of een nieuwe werknemer moeten aannemen uit de Facebook/Twitter-generatie?

Bij het webinar Rapidly Transform Your Workforce worden de laatste personeelsmanagementhulpmiddelen en -analyses besproken en wordt besproken hoe bedrijven deze hulpmiddelen kunnen gebruiken om de antwoorden op de bovengenoemde vragen te vinden en te begrijpen.

Bij het webinar zal het volgende worden behandeld:

  • Hoe ontwikkelt u op dit moment strategieën en hoe bereidt u zich voor op de toekomst
  • Het opbouwen van een sterkere besluitvormende cultuur met betrouwbare gegevens
  • Hoe beperkt u de risico’s door de vaardigheden en competenties te bepalen die nodig zijn om te kunnen voldoen aan uw groeistrategie en de behoeften van uw toekomstige personeel
  • Hoe wint u de “strijd om talent” via wervingsmarketing voor een fractie van de kosten met behulp van traditionele sociale wervingsmethodes

Tijdens het webinar zullen branchespecialisten van SuccessFactors waardevolle inzichten bespreken over hoe organisaties zich vandaag kunnen voorbereiden op het personeel van morgen. Dit omvat hoe men de “strijd om talent” via wervingsmarketing kan winnen en hoe men het beste gebruik kan maken van personeelgegevens om slimmere beslissingen te maken.

Overige informatie over het webinar van SuccessFactors vindt u op http://www.successfactors-businesstransformation.com/nl/events.php. Voor meer informatie over bedrijfsvoeringssoftware kunt u ook kijken op www.successfactors.nl.

Over SuccessFactors, een SAP-bedrijf

SuccessFactors, een SAP-bedrijf, is een wereldwijde aanbieder van op cloud gebaseerde Business Execution Software,dat organisaties  oplossingen biedt op het gebied van business alignment, people performance en learning management in meer dan 60 industrieën.Met wereldwijd ongeveer 15 miljoen abonnees streven we ernaar onze klanten succesvol te maken door het leveren van innovatieve oplossingen, inhoud en analyses, procesexpertise en inzichten in best practices die we hebben verkregen door het bedienen van ons brede en diverse klantenbestand. Momenteel hebben we meer dan 3500 klanten in meer dan 168 landen die gebruik maken van ons suite in 35 talen.

Be Sociable, Share!