HostelBookers, der er eksperter inden for budgetophold, indgår aftale med netværkssite for rejser

Vandrehjems- og budgetopholdspecialisten HostelBookers er glade for at kunne meddele deres nye partnerskab med WAYN, verdens største sociale netværkssite for rejser.

WAYN findes i 251 lande, og medlemsskab er vokset fra 45.000 brugere til over 15 millioner idag. Dette partnerskab vil gøre det muligt for HostelBookers at oprette en tilstedeværelse på den sociale medieplatform, høre på og komme i forbindelse med kunder og stræbe efter at levere en endnu bedre service.

HostelBookers WAYN profilen, vil fremtidige kampagner og en lang række konkurrencer også være tilgængelige og blive promoveret.

David Smith, COO hos HostelBookers, erklærer: “Vi kigger løbende for strategiske partnerskaber til fælles fordel og et ‘live’ på WAYN er et stort skridt fremad på det sociale mediemarked.Vi tror fast på, at sociale medier har moderniseret forretningsverdenen og bliver det nye værktøj for effektiv forretningsplanlægning. Evnen til at give vore kunder, hvad de gerne vil have gennem et medie, de vælger, er noget, der virkelig appellerer til os.”

Marta Datkiewicz, WAYN Product and Marketing Manager, tilføjer: “Vi er især glade for at have HostelBookers med os. De er et dynamisk, ungt firma med en lignende passion for at rejse. Vi er overbeviste om, at ved at arbejde sammen med dem, kan vi hjælpe til med at skabe levende, interaktive fællesskaber lige meget hvor, du er i verden”.

HostelBookers er den eneste store website inden for budget hotelophold og ophold på vandrehjem i rejsebranchen, der ikke beregner sig en booking-afgift og er gennemsnitlig 5,1% billigere end deres nærmeste konkurrenter. De viser over 18.000 vandrehjem og budgetlokaliteter på deres hjemmeside på 3.500 destinationer over hele verden. http://dk.hostelbookers.com/

Kontakt Giovanna Gentile på + 44 (0)20 7440 4931 for presseinformation eller e-mail giovanna.gentile@hostelbookers.com

Where Are You Now? (Hvor er du nu?) (WAYN.com) er den største rejse- og livstilshjemmeside inden for sociale netværksfællesskaber i verden med 15,4 millioner medlemmer i over 193 lande. Det er en gratis platform, der giver medlemmerne mulighed for at have en log over deres rejser, så de kan dele deres erfaringer, holde rede på hvad vennerne foretager sig og skabe nye venskaber fra forskellige lokaliteter. Ved unikt at kombinere muligheden for at spore folks placeringer, er WAYN i stand til at yde en mulighed uden lige for vore medlemmer for at møde mennesker et bestemt sted til en bestemt tid, mens det også giver firmaer muligheder for unik, målrettet reklame. www.wayn.com

Kontakt Marta Datkiewicz på + 44 (0)20 7336 8088 for presseoplysninger eller e-mail marta@wayn.com

Be Sociable, Share!