HostelBookers belønner topp kvalitet innen rimelig overnatting og lanserer den mest omfattende prisutdelingen for vandrehjem

HostelBookers, spesialisten innen rimelig overnatting, har offentliggjort vinnerne av den første Beste herberger-prisen, den største prisutdelingen av sitt slag.

113 overnattingssteder er anerkjent for enestående bidrag til bransjen for rimelig overnatting, og de tre beste stedene på hvert kontinent har vunnet for: atmosfære, renhet, plassering, popularitet, verdi for pengene og samlet vurdering.

Fem overnattingssteder fra hele verden mottok også en Gruppeanerkjennelse-pris for konsekvent høy standard for gruppebestillinger.

Overnattingsstedene måtte ha et minimum antall vurderinger og bestillinger for å kunne delta i konkurransen, og ettersom det var så mange flotte steder å velge mellom, kunne hvert sted bare vinne én pris.

To steder som ble belønnet, er tradisjonelle og verneverdige Krishna Palace i India og nye Jade Emu internasjonale vandrehjem i Kina. Begge havnet på topp 3-listen for Asia. To israelske vandrehjem – Citadel herberge og Old Jaffa herberge og vandrehjem – mottok også prisen for popularitet, noe som fremhever at Midtøsten er et nytt og spennende reisemål for budsjettbevisste reisende.

I motsetning til andre priser for rimelig overnatting ble alle vinnerne valgt på bakgrunn av Hostelbookers.com-kundenes vurdering, rangering og bestilling, unntatt Gruppeanerkjennelse-prisen, som ble valgt av HostelBookers gruppeavdeling for enestående kundeservice for grupper.

David Smith, teknisk direktør for HostelBookers, sa: “Vi er svært stolte over å lansere den mest omfattende prisutdelingen i bransjen for rimelig overnatting. Det er bare rett og rimelig at vi anerkjente de fremragende overnattingsstedene der ute. Vi har alltid vært opptatt av kvalitet, så det var bare snakk om tid før vi lanserte denne prisutdelingen for å vise hvor god kvalitet det finnes for rimelige overnattingssteder.”

HostelBooker er det eneste webområdet i reisebransjen som ikke tar bestillingsgebyr, og det er gjennomsnittlig 5,1 % rimeligere enn de nærmeste konkurrentene.

Det har over 17 000 vandrehjem og rimelige overnattingssteder på webområdet fordelt på 3500 steder i hele verden.

Du finner mer informasjon om vinnerne på Hostelbookers.com

Be Sociable, Share!